İSTANBUL / AVCILAR - Borsa İstanbul Ispartakule Anadolu Lisesi

Borsa İstanbul Ispartakule Anadolu Lisesi

TAHTAKALE MAH. MELİSA SK. BLOK NO 5 İÇ KAPI NO 0 AVCILAR / İSTANBUL
Vizyon
: Çağımızın gerektirdiği bilgi ve beceriyi, değer ve teknolojiyi kullanarak ,çağdaş, özgür, milletini seven, bu uğurda çalışan kendini geliştiren gençler yetiştirmek, İstanbul’un en iyi eğitim öğretim veren okulları arasına girmek.
Misyon
: Ülkemiz Milli Eğitim Sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda eğitim-öğretim vermek, çağdaş, yenilik ve gelişmeleri takip eden, araştırmalar yapan, kendilerini geliştiren, hak ve özgürlüklere saygılı geleceğin gençlerini yetiştirmektir.
ingilizce-Almanca
Okulumuz TEM yoluna yakın olup işlek bir güzergahta yer almaktadır.
Okul Servislerimiz çevre ilçelere de gitmektedir.
Okulumuz İlçe Merkezine 16km, İl merkezine 29km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri
2020-2021 Eğitim Öğretim yılında okulumuza MEB tarafından 360 kişilik kontenjan verilmiştir.
Sportif Etkinlikler
okulumuzun geniş bir parsel alana kurulduğu için voleybol, basketbol sahası mevcuttur. okulumuz öğretmen ve öğrencileri sportif alanlarda bir çok çalışma yürütmektedir.
Bilimsel Etkinlikler
Öğrencilerimizin Akademik olarak iyi yetişmesi için çağın gerekliliklerine uygun eğitim öğretim ortamının oluşturulması vizyonumuzdur.
Proje Çalışmaları
Okulumuzda yönetici, öğretmen, öğrenci ve veli işbirliğinde sosyal sorumluluk projeleri ve bilimsel alanda proje çalışmaları yürütülmektedir.